
Varnost in prijavljanje
Blokiranje drugega člana
- Help Center
- Račun / splošne nastavitve
- Varnost in prijavljanje
- Blokiranje drugega člana
Blokiranje drugega člana
Če vas član moti, ga lahko blokirate – ne bo vam mogel pošiljati sporočil. Možnost najdete v pogovoru ali na profilu ustreznega člana.